Το Ironman Triathlon 70.3 ανακοινώνει το Course with Major Partion στο Blue Ridge Parkway – Running

1
Το Ironman Triathlon 70.3 ανακοινώνει το Course with Major Partion στο Blue Ridge Parkway – Running

ΤΟ 2020 CARILION CLINIC IRONMAN 70.3 VIRGINIA’S BLUE RIDGE TRIATHLON ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ PARKWAY BLUE RIDGE

Κολυμπήστε να πραγματοποιηθεί στο Carvins Cove Reservoir. τμήμα ποδηλάτου από την κομητεία Roanoke στην κομητεία Botetourt και κατά μήκος του Blue Ridge Parkway στην πόλη του Vinton που καταλήγει στην πόλη Roanoke και τρέχει τμήμα κατά μήκος του ποταμού Roanoke Greenway

Ο Όμιλος IRONMAN, μια εταιρεία του Wanda Sports Group (Nasdaq: WSG), ανακοίνωσε σήμερα λεπτομέρειες μαθημάτων για το εναρκτήριο τρίαθλο Carilion Clinic IRONMAN® 70.3® Blue Ridge της Virginia που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020.

Το κεντρικό στοιχείο για τη διαδρομή 70,3 μιλίων περιλαμβάνει την ποδηλατική διαδρομή που θα κυλήσει κατά μήκος του Blue Ridge Parkway, μιας μονάδας της Υπηρεσίας Εθνικών Πάρκων με γραφική θέα στα όμορφα βουνά Blue Ridge.

„Προσθέτοντας στη μακρά ιστορία των αγώνων αντοχής σε όλη την περιοχή Blue Ridge της Βιρτζίνια, το φετινό Carilion Clinic IRONMAN 70.3 Virginia’s Blue Ridge τρίαθλο θα περιλαμβάνει επικές τοποθεσίες για το κολύμπι, το ποδήλατο και το τρέξιμο της πρώτης χρονιάς διοργάνωσης“, δήλωσε ο Keats McGonigal, επικεφαλής. Επιχειρήσεων, Βόρεια Αμερική για τον Όμιλο The IRONMAN.

«Συγκεκριμένα, για το τμήμα ποδηλασίας της διοργάνωσης, η γραφική οδός θα προσφέρει στους αθλητές μια γραφική θέα όπως καμία άλλη κατά μήκος του Favorite Drive της Αμερικής. Αυτή η εκδήλωση παρουσιάζει μια μοναδική ευκαιρία για ψυχαγωγική πρόσβαση στο πάρκο και προσκαλεί τους συμμετέχοντες να συμμετάσχουν στη διαχείριση αυτού του ιδιαίτερου τόπου — το Blue Ridge Parkway είναι ένα από τα πολύτιμα τοπία του έθνους μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την πορεία που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές καθώς πραγματοποιούν τα όνειρά τους να περάσουν τη γραμμή τερματισμού στο Carilion Clinic IRONMAN 70.3 Virginia’s Blue Ridge. Είμαστε επίσης ευγνώμονες σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν για την υποστήριξη του τριάθλου της Κλινικής Carilion IRONMAN 70.3 της Βιρτζίνια Blue Ridge, συνειδητοποιώντας το συνολικό οικονομικό όφελος του διαγωνισμού και αναγνωρίζοντας την περιορισμένη πρόσβαση των μηχανοκίνητων οχημάτων εξασφαλίζοντας μια ασφαλέστερη εμπειρία για τους ποδηλάτες».

Το 2020 Carilion Clinic IRONMAN 70.3 Virginia’s Blue Ridge τρίαθλο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020, θα ξεκινήσει με μια κυλιόμενη μορφή έναρξης. Η κολύμβηση μήκους 1,2 μιλίων θα πραγματοποιηθεί στα καθαρά νερά του Carvins Cove Reservoir. Μετά από προσεκτική εξέταση, η Υπηρεσία Υδάτων της Δυτικής Βιρτζίνια συνεργάζεται με την IRONMAN για να πραγματοποιήσει την κολυμβητική της εκδήλωση στο Carvins Cove Reservoir λόγω της εξαιρετικής ευκαιρίας που θα έχει αυτή η διοργάνωση να παρουσιάσει ολόκληρη την περιοχή σε ένα παγκόσμιο κοινό.

Η Αρχή συνεργάστηκε στενά με την IRONMAN για να διασφαλίσει ότι η ποιότητα του νερού και η ομορφιά του Carvins Cove θα διατηρηθεί προς όφελος όλων των κατοίκων. Μόλις βγουν από το νερό, οι αθλητές θα ακολουθήσουν την ποδηλατική διαδρομή 56 μιλίων που περιβάλλεται από τα βουνά Blue Ridge.

Οι αθλητές θα αναχωρήσουν από το Carvins Cove στην κομητεία Roanoke και θα συνεχίσουν ανατολικά στην όμορφη κομητεία Botetourt προς την πόλη του Buchanan, μια γραφική, βατή πόλη με καταστήματα με αντίκες και υπέροχη θέα στον ποταμό James. Είναι το σημείο εκκίνησης για μια επική ανάβαση τεσσάρων μιλίων στη διαδρομή 43 στην είσοδο του Blue Ridge Parkway.

Τα 469 μίλια του Blue Ridge Parkway συνδέουν το Εθνικό Πάρκο Shenandoah με το Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains. Οι αθλητές θα βιώσουν εκπληκτική θέα στην κοιλάδα, καθώς οδηγούν και κατεβαίνουν 21 μίλια τελείως κλειστών δρόμων προς την πόλη του Vinton στη διαδρομή 24. Το Vinton είναι μια κοινότητα πύλης στο Blue Ridge Parkway με γοητεία μικρής πόλης και βρίσκεται δίπλα στην πόλη του Roanoke.

Η βόλτα θα τελειώσει στο όμορφο River’s Edge Park, δίπλα στο Carilion Roanoke Memorial Hospital, στην καρδιά του Roanoke, Va.

«Εκ μέρους της Υπηρεσίας Εθνικών Πάρκων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τους συμμετέχοντες στο τρίαθλο στο Blue Ridge Parkway ως μέρος της εμπειρίας τους αυτόν τον Ιούνιο», δήλωσε ο JD Lee, Έφορος του Blue Ridge Parkway.

«Οι διοργανωτές και οι χορηγοί έχουν υιοθετήσει μια κοινή ηθική διαχείρισης στην προσέγγιση σχεδιασμού τους και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος αυτής της εξαιρετικής περιφερειακής εκδήλωσης».

Μετά τη μετάβαση στο τρέξιμο στο River’s Edge Park, οι αθλητές θα βιώσουν το Roanoke River Greenway, ένα πλακόστρωτο μονοπάτι δίπλα στον ποταμό Roanoke Blueway για το γήπεδο τρεξίματος, παρέχοντας στους αθλητές σκιά ενώ τρέχουν σε πολλά πάρκα κατά μήκος της διαδρομής. Το τέρμα βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στους δρόμους δίπλα στο River’s Edge Park.

Στην καρδιά των βουνών Blue Ridge της Βιρτζίνια, το Roanoke είναι η μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή στην όμορφη ορεινή περιοχή της Βιρτζίνια. Είναι ένας κόμβος για υπαίθρια αναψυχή, τέχνες και πολιτισμό και επιχειρήσεις δυτικά του Ρίτσμοντ.

Το Roanoke είναι περισσότερο γνωστό για το εμβληματικό Roanoke Star, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του βουνού Mill και βρίσκεται δίπλα στο Blue Ridge Parkway. Για τους λάτρεις των υπαίθριων χώρων, το Roanoke προσφέρει μια σειρά από μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας βολικά για το κέντρο της πόλης και έχει χαρακτηριστεί Κέντρο Βόλτας σε ασημί επίπεδο από τη Διεθνή Ένωση Ορεινής Ποδηλασίας.

Το Blue Ridge της Virginia έχει στοιχηματίσει την αξίωσή του ως Πρωτεύουσα ορεινής ποδηλασίας στην Ανατολική Ακτή της Αμερικής και είναι το τέλειο σκηνικό για μια εκδήλωση με την επωνυμία IRONMAN 70.3.

«Το Virginia’s Blue Ridge (VBR) είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους αθλητές και τους οπαδούς του IRONMAN ως οικοδεσπότη», δήλωσε ο Lee Wilhelm, Πρόεδρος του Visit Virginia’s Blue Ridge. «Η έκρηξη υποστήριξης από αθλητές, μακροχρόνιους κατοίκους και ενδιαφερόμενους φορείς της κοινότητας που αφιέρωσαν χρόνο για να επικοινωνήσουν με το NPS ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη. Είμαστε ευγνώμονες που ζούμε σε μια περιοχή όπου οι άνθρωποι είναι παθιασμένοι με τον τουρισμό. Η Visit VBR δεσμεύεται να συνεργαστεί με τους περιφερειακούς μας εταίρους και την IRONMAN για να διασφαλίσει ότι ο αγώνας θα είναι επιτυχημένος.»

Με έδρα το Roanoke της Βιρτζίνια, η Carilion Clinic, ένας μη κερδοσκοπικός πάροχος υγειονομικής περίθαλψης που εξυπηρετεί περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους στις περιοχές Blue Ridge και Southwest Virginia, έχει ονομαστεί συνεργάτης τίτλου του Carilion Clinic IRONMAN 70.3 Virginia’s Blue Ridge triathlon.

«Η Carilion Clinic είναι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί για να χορηγήσει το IRONMAN 70.3 Virginia’s Blue Ridge», δήλωσε ο Δρ Thomas K. «TK» Miller, αντιπρόεδρος ορθοπεδικής και επικεφαλής αθλητικής ιατρικής στην Carilion Clinic και Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ιατρικής Συμβουλευτικής Επιτροπής IRONMAN.

«Η συμπερίληψη του Blue Ridge Parkway στην ποδηλατική διαδρομή ολοκληρώνει μια τριάδα γραφικών φυσικών σκηνών για την πορεία του τριάθλου με απαράμιλλη ομορφιά σε κάθε στροφή. Η Carilion ανυπομονεί σε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να συνεργαστεί με την IRONMAN για να προωθήσει τα οφέλη της άσκησης και της φυσικής κατάστασης και να προωθήσει την αποστολή μας για τη βελτίωση της υγείας των κοινοτήτων που υπηρετούμε».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τρίαθλο 2020 IRONMAN 70.3 Virginia’s Blue Ridge, επισκεφθείτε www.ironman.com/im703-virginia-blue-ridge.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επωνυμία IRONMAN και τη σειρά παγκόσμιων εκδηλώσεων, επισκεφτείτε www.ironman.com. Οι ερωτήσεις αθλητών μπορούν να απευθύνονται στο [email protected]. Ενδέχεται να απευθύνονται ερωτήσεις σχετικά με τα μέσα ενημέρωσης [email protected].

Οι χάρτες των μαθημάτων θα είναι διαθέσιμοι εδώ.

Σχετικά με τον Όμιλο IRONMAN

Ως μέρος του Wanda Sports Group, ο Όμιλος IRONMAN λειτουργεί ένα παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο εκδηλώσεων που περιλαμβάνει το IRONMAN® Σειρά Τριάθλου, το IRONMAN® 70.3® Triathlon Series, 5150™ Triathlon Series, the Rock ’n‘ Roll Marathon Series®IRONKID®ITU World Triathlon Series, κορυφαία αγωνίσματα τρεξίματος, συμπεριλαμβανομένων των Standard Chartered Singapore Marathon™ και The Sun-Herald City2Surf® παρουσιάζεται από τη Westpac, Ultra-Trail® Εκδηλώσεις World Tour, συμπεριλαμβανομένων των Tarawera Ultra και Ultra-Trail Australia™, αγώνες ορεινής ποδηλασίας συμπεριλαμβανομένου του Absa Cape Epic®, διοργανώσεις ποδηλασίας δρόμου και άλλους αγώνες πολλαπλών αθλημάτων. Ο Όμιλος IRONMAN είναι ο μεγαλύτερος φορέας αθλημάτων μαζικής συμμετοχής στον κόσμο και παρέχει σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο συμμετέχοντες ετησίως τα οφέλη των αθλημάτων αντοχής μέσω των τεράστιων προσφορών της εταιρείας. Από την αρχή του εμβληματικού IRONMAN® μάρκα και την πρώτη της διοργάνωση το 1978, οι αθλητές έχουν αποδείξει ότι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ® διασχίζοντας τις γραμμές τερματισμού σε όλο τον κόσμο. Ξεκινώντας ως ένας ενιαίος αγώνας, ο Όμιλος IRONMAN έχει εξελιχθεί για να γίνει μια παγκόσμια αίσθηση με περισσότερα από 235 γεγονότα σε 55+ χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.ironman.com.

Σχετικά με το Wanda Sports Group

Το Wanda Sports Group (Nasdaq: WSG) είναι μια κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα αθλητικών εκδηλώσεων, μέσων ενημέρωσης και μάρκετινγκ με αποστολή να ενώνει τους ανθρώπους στον αθλητισμό και να επιτρέπει σε αθλητές και οπαδούς να ζήσουν τα πάθη και τα όνειρά τους. Μέσω των επιχειρήσεών μας, συμπεριλαμβανομένων των Infront και The IRONMAN Group, έχουμε σημαντικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, μακροπρόθεσμες σχέσεις και ευρείες δυνατότητες εκτέλεσης, που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ασυναγώνιστες εμπειρίες αθλητικών εκδηλώσεων, δημιουργώντας πρόσβαση σε ελκυστικό περιεχόμενο και δημιουργώντας κοινότητες χωρίς αποκλεισμούς. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά εκδηλώσεων, υπηρεσιών μάρκετινγκ και μέσων μέσω τριών βασικών τμημάτων: Μαζική Συμμετοχή, Αθλητισμός Θεατών και Ψηφιακό, Παραγωγή, Αθλητικές Λύσεις (DPSS). Η πλατφόρμα πλήρους εξυπηρέτησης μας δημιουργεί αξία για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, καθώς και για άλλους ενδιαφερόμενους φορείς στο αθλητικό οικοσύστημα, από τους ιδιοκτήτες δικαιωμάτων, τις επωνυμίες και τους διαφημιστές και τους θαυμαστές και τους αθλητές. Με έδρα το Πεκίνο της Κίνας, η Wanda Sports Group έχει περισσότερα από 60 γραφεία και 1.600 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με το Carilion Clinic

Η Carilion Clinic είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός υγειονομικής περίθαλψης που εξυπηρετεί περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους στις περιοχές Blue Ridge της Βιρτζίνια και Νοτιοδυτική Βιρτζίνια. Με έδρα το Roanoke της Βιρτζίνια, το ολοκληρωμένο δίκτυο νοσοκομείων, ιατρείων πρωτοβάθμιας και ειδικότητας ιατρών της Carilion και άλλες συμπληρωματικές υπηρεσίες παρέχουν υψηλής ποιότητας φροντίδα με επίκεντρο τον ασθενή κοντά στο σπίτι. Η Carilion έχει μια ισχυρή συνεργασία με τη Virginia Tech μέσω της δημιουργίας της Ιατρικής Σχολής Carilion Tech της Βιρτζίνια και του Ινστιτούτου Βιοϊατρικής Έρευνας Fralin στο VTC, που βρίσκονται αμφότερα στο Roanoke. Η δέσμευση της Carilion να προωθήσει τη φροντίδα μέσω στοιχείων εκπαίδευσης και έρευνας σε συνεργασία με το Virginia Tech και το Πανεπιστήμιο Radford βελτιώνει την υγεία των κοινοτήτων που εξυπηρετούμε. Από την ηγετική θέση στα ηλεκτρονικά αρχεία υγείας και τις επενδύσεις και τις εφαρμογές της ψηφιακής υγείας έως την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων μεθόδων για την προώθηση της υγείας και ευεξίας, η Carilion Clinic ηγείται της προόδου στην υγειονομική περίθαλψη που συνεχίζει να μεταμορφώνει τις περιοχές που εξυπηρετούμε και βοηθά στην παροχή καλύτερης φροντίδας ασθενών, καλύτερης κοινότητας υγεία και χαμηλότερο κόστος. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.carilionclinic.org.

Σχετικά με το Virginia’s Blue Ridge

Το Virginia’s Blue Ridge (VBR) βρίσκεται στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών στα όμορφα βουνά Blue Ridge. Γνωστό ως Πρωτεύουσα ορεινής ποδηλασίας στην ανατολική ακτή της Αμερικής, το Roanoke έχει μια μεγάλη ποικιλία από περιπέτειες στο μετρό-βουνό. Μαζί με τα εκατοντάδες μίλια των συναρπαστικών μονοπατιών ορεινής ποδηλασίας, το Blue Ridge της Virginia είναι περισσότερο γνωστό για το παρακείμενο Blue Ridge Parkway, ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα εθνικών πάρκων της Αμερικής και τις αξέχαστες γραφικές διαδρομές. Η περιοχή προσφέρει επίσης εκατοντάδες μίλια μονοπατιών πεζοπορίας, που περιλαμβάνει το παγκοσμίως γνωστό μονοπάτι Appalachian. Η σκηνή τρεξίματος στο VBR διαθέτει ένα εκτεταμένο σύστημα μονοπατιών πράσινου δρόμου κατά μήκος των πανοραμικών διαδρομών των ποταμών και των κολπίσκων. Το VBR προσφέρει μια πληθώρα θαλάσσιων σπορ, όπως καγιάκ, κανό και κωπηλασία στο Upper James River Water Trail, στον ποταμό Roanoke, στη λίμνη Philpott, στο Carvins Cove και στη Smith Mountain Lake. Περιπλανηθείτε στις πολλές αγορές των αγροτών της περιοχής ή δοκιμάστε τη σκηνή των craft ποτών εξερευνώντας το VBR Cheers Trail. Μετά από μια διασκεδαστική μέρα περιπέτειας στην υπέροχη ύπαιθρο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια εμπειρία από φάρμα σε τραπέζι σε ένα από τα πολλά τοπικά μας εστιατόρια. Για να κλείσετε μια περιπετειώδη μέρα, απολαύστε το ηλιοβασίλεμα από τη γραφική θέα στο εμβληματικό Roanoke Star στην κορυφή του βουνού Mill. Ελάτε να γίνετε #Trailsetter στο Blue Ridge της Virginia: www.visitvbr.com/ironman

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar