Πρωτοχρονιάτικο ψήφισμα για διακοπή του ποτού

0
Πρωτοχρονιάτικο ψήφισμα για διακοπή του ποτού

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν μια απόφαση για την Πρωτοχρονιά στην αρχή του νέου έτους και είναι πρόθυμοι να το κρατήσουν. Για πολλούς από αυτούς τους ανθρώπους, οι αποφάσεις τους περιλαμβάνουν την εγκατάλειψη του εθισμού τους στο αλκοόλ. Δυστυχώς, πάρα πολλά ψηφίσματα παραμένουν ανεκπλήρωτα γύρω στην τρίτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να σταματήσουν να πίνουν αλκοόλ αποτελεσματικά. Εάν έχετε βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση, υπάρχουν ορισμένα συμπτώματα στέρησης που πρέπει να περιμένετε και διαφορετικές επιλογές για διακοπή.

Στο Northpoint Recovery, προσφέρουμε ένα τεκμηριωμένο και κλινικά ορθό πρόγραμμα που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τον εθισμό σας στο αλκοόλ. Με την υποστήριξή μας, θα μπορέσετε να σπάσετε τους δεσμούς με το αλκοόλ και να ξεκινήσετε μια νέα ζωή νηφαλιότητας. Δεν χρειάζεται να το περάσετε μόνοι σας — είμαστε εδώ για εσάς σε κάθε βήμα. Ξεκινήστε στο πρόγραμμα θεραπείας του εθισμού στο αλκοόλ σήμερα καλώντας στο 208.486.0130.

Εθισμός στο αλκοόλ: Περνώντας από την απόσυρση

Η απόσυρση από το αλκοόλ μπορεί να είναι σοβαρή, αν και δεν ξεκινά πάντα έτσι. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να περάσουν λίγες μέρες ή ακόμα και μια εβδομάδα χωρίς να αισθάνονται έντονα ή ενοχλητικά συμπτώματα στέρησης. Μετά από λίγο, το σώμα αρχίζει να χάνει την παρουσία του αλκοόλ επειδή έχει συνηθίσει να το λαμβάνει. Αυτό είναι και ψυχολογικός και φυσιολογικός εθισμός. Πολλοί μπορεί να αρχίσουν να παρατηρούν συμπτώματα στέρησης όπως:

  • Είσοδος κατάθλιψης και άγχους
  • Αισθάνεστε τρέμουλο στο εσωτερικό ή αισθάνεστε τρέμουλο στα χέρια
  • Ναυτία, έμετος ή στομαχικές διαταραχές
  • Πονοκέφαλοι που δεν υποχωρούν, ακόμη και με φάρμακα
  • Έντονη λαχτάρα για αλκοόλ
  • Πόνος στις αρθρώσεις ή μυϊκοί πόνοι

Τα συμπτώματα στέρησης είναι φυσιολογικά, αλλά για όσους είναι εθισμένοι στο αλκοόλ, μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνα. Μάλιστα, μερικές φορές αναφέρονται επιληπτικές κρίσεις και καρδιακές ανωμαλίες. Γι‘ αυτό είναι καλύτερο να κάνετε αποτοξίνωση από το αλκοόλ σε εγκαταστάσεις που είναι κατάλληλα εξοπλισμένες. Εκεί, το προσωπικό ξέρει πώς να σταματήσει την κατανάλωση αλκοόλ με ασφάλεια και μπορεί να δημιουργήσει ένα άνετο περιβάλλον.

Μετάβαση στο Rehab vs. Quitting Cold Turkey

Η διακοπή της κρύας γαλοπούλας είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι προσπαθούν να ξεφύγουν από τον εθισμό τους στο αλκοόλ. Είναι μια μέθοδος που έχει λειτουργήσει σε μερικούς, αλλά μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η διακοπή της κρύας γαλοπούλας είναι βασικά η προσπάθεια διακοπής του ποτού χωρίς ιατρική βοήθεια ή καθοδήγηση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναλάβετε ολόκληρη τη διαδικασία μόνοι σας, χωρίς τη βοήθεια εκπαιδευμένων επαγγελματιών.

Η μετάβαση στην απεξάρτηση είναι, μακράν, καλύτερη επιλογή για όσους είναι εθισμένοι στο αλκοόλ. Όχι μόνο θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και πόρους που μπορούν να σας βοηθήσουν να σταματήσετε το ποτό, αλλά θα περιτριγυρίζεστε και από επαγγελματίες που κατανοούν το ταξίδι σας και ενδιαφέρονται για την ανάρρωσή σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε παρακινημένοι, να παρέχουν υποστήριξη και συμβουλές και να είναι εκεί για να σας βοηθήσουν σε οποιεσδήποτε δύσκολες στιγμές.

Σταματήστε να πίνετε αυτή την Πρωτοχρονιά στο Northpoint Recovery

Κατανοούμε πόσο ισχυρός μπορεί να είναι ο εθισμός σας στο αλκοόλ και επίσης κατανοούμε την επιθυμία σας να σταματήσετε το ποτό. Κάνουμε πάντα το επιπλέον μίλι για να σας κάνουμε να νιώθετε άνετα και προτείνουμε τον τύπο της μονάδας θεραπείας εθισμού στο αλκοόλ που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Αποτοξίνωση από το αλκοόλ – Αυτό είναι ένα ουσιαστικό βήμα για να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας καθώς ξεκινάτε τη διαδικασία διακοπής του ποτού.
  • Εσωτερική θεραπεία – Παρέχουμε νοσοκομειακή περίθαλψη μέσω μιας ποικιλίας μεθόδων που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας. Κατά τη διάρκεια της ενδονοσοκομειακής περίθαλψης, θα μπορείτε να παραμένετε στο ασφαλές περιβάλλον μας χωρίς περισπασμούς.
  • Θεραπεία διπλής διάγνωσης – Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε και να θεραπεύσετε τυχόν υποκείμενα ζητήματα ψυχικής υγείας που μπορεί να συμβάλλουν στον εθισμό σας.
  • Οικογενειακή θεραπεία – Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα λάβουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να πετύχετε.

Μάθετε πώς να σταματήσετε να πίνετε αλκοόλ στο κέντρο θεραπείας Boise, Idaho σήμερα καλώντας στο 208.486.0130 ή επικοινωνώντας μαζί μας online.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar