Οι υποστηρικτές του αθλητισμού ανακοινώνουν τον εικονικό αγώνα „Great American 5000“ σε όλη την Αμερική που ξεκινά στις 14 Ιουνίου – Τρέξιμο

1
Οι υποστηρικτές του αθλητισμού ανακοινώνουν τον εικονικό αγώνα „Great American 5000“ σε όλη την Αμερική που ξεκινά στις 14 Ιουνίου – Τρέξιμο

Feeding America για να λειτουργήσει ως φιλανθρωπικός συνεργάτης εκδηλώσεων για πρόκληση 5.000 χιλιομέτρων

Ρίτσμοντ, Βιρτζίνια – Υποστηρικτές του αθλητισμού, ένας από τους κορυφαίους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς υπεράσπισης ενεργού διαβίωσης του έθνους, ανακοινώνει τον νέο τους εικονικό αγώνα «Great American 5000» που ξεκινά την Ημέρα Σημαίας, 14 Ιουνίου. Στην πρόκληση αντοχής, οι συμμετέχουσες ομάδες διαγωνίζονται με στόχο να καλύψουν τα 5.000 χιλιόμετρα ( 3.100 μίλια) απόσταση μιας προεπιλεγμένης διαδρομής μεταξύ του Ειρηνικού Ωκεανού στο Σαν Φρανσίσκο και του Ατλαντικού Ωκεανού στη Νέα Υόρκη. Οι εγγραφές είναι πλέον ανοιχτές για την εκδήλωση και οι λεπτομέρειες των μαθημάτων και οι πληροφορίες εγγραφής ομάδας είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.GreatAmerican5000.org.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ομάδες έως 12 ή 24 μελών θα τρέχουν συλλογικά για μέγιστο 24 ώρες κάθε μέρα και θα αναφέρουν πόσο κάλυψαν στο τέλος αυτού του 24ωρου. Ένας διαδικτυακός χάρτης θα παρακολουθεί την εικονική πρόοδο κάθε ομάδας σε όλο το μάθημα και ένας ζωντανός πίνακας κατάταξης θα εμφανίζει τις βαθμολογίες σε πραγματικό χρόνο, με ομάδες σε άντρες, γυναίκες και κατηγορίες. Η πρώτη ομάδα που θα «φτάσει» ουσιαστικά στον Ατλαντικό Ωκεανό στη Νέα Υόρκη θα ανακηρυχθεί νικητής. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα πουκάμισο εκδήλωσης, μοναδικό μετάλλιο τερματισμού, σήμα εικονικού τερματιστή και εικονική ταξιδιωτική εμπειρία με τα κυριότερα σημεία προορισμού που εμφανίζονται κατά μήκος της διαδρομής.

Ταΐζοντας την Αμερική (www.FeedingAmerica.org) θα είναι ο φιλανθρωπικός συνεργάτης της εκδήλωσης του Great American 5000. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ομάδες και οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα τους για να συγκεντρώσουν χρήματα και να ευαισθητοποιήσουν για το Feeding America, ο μεγαλύτερος εγχώριος οργανισμός ανακούφισης πείνας της χώρας. Χάρη σε δωρεές, το δίκτυο Τραπεζών Τραπεζών, Πανδοχείων και προγραμμάτων γευμάτων Feeding America, συμπεριλαμβανομένου του Feed More (www.FeedMore.org) στην Κεντρική Βιρτζίνια, εξυπηρετεί σχεδόν κάθε κοινότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες, φτάνοντας τα 40 εκατομμύρια άτομα, συμπεριλαμβανομένων 12 εκατομμυρίων παιδιών και επτά εκατομμυρίων ηλικιωμένων.

«Με τη δημιουργία αυτής της νέας εκδήλωσης, θέλουμε να βοηθήσουν τους ανθρώπους να συνδεθούν μεταξύ τους σε ομάδες και να συνεχίσουν να ανταγωνίζονται σε έναν αθλητικό αγώνα», δήλωσε ο Jon Lugbill, Εκτελεστικός Διευθυντής του Sports Backers. «The Great American 5000 παρέχει την ευκαιρία να κάνουμε το όνειρο να τρέξουμε σε όλη τη χώρα λίγο πιο αληθινό, συγκεντρώνοντας χρήματα για το Feeding America και υποστηρίζοντας όσους έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης

«Ως περήφανο μέλος του δικτύου Feeding America στην Κεντρική Βιρτζίνια και ως συχνός συνεργάτης με τους Sports Backers, το Feed More έχει μεγάλη εμπειρία στη συνεργασία και με τους δύο και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα εκδήλωση», δήλωσε ο Doug Pick, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Αξιωματικός του Feed More. «Η καινοτομία και η έμπνευση πίσω από το Great American 5000 θα πρέπει να παρακινήσει πολλούς ανθρώπους να συμμετάσχουν και να υποστηρίξουν έναν σπουδαίο σκοπό».

Το τρέξιμο σε όλη την Αμερική θεωρείται μία από τις μεγάλες προκλήσεις στα αθλήματα αντοχής και το τρέχον παγκόσμιο ρεκόρ για το κατόρθωμα είναι 42 ημέρες, 6 ώρες και 30 λεπτά, που σημειώθηκε από τον Αμερικανό δρομέα Pete Kostelnick το 2016. Η διαδρομή του Kostelnick τον οδήγησε από το Σαν Φρανσίσκο στο Η Νέα Υόρκη, όπως και η πορεία στο Great American 5000, και είναι ενθουσιασμένος που άλλοι θα έχουν την ευκαιρία για αυτήν την εικονική εμπειρία. «Τι καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το καλοκαίρι από ένα εικονικό ταξίδι με τους φίλους σας για έναν σπουδαίο σκοπό;» είπε ο Kostelnick του Great American 5000. «Το να βλέπεις και να γνωρίζεις τις Ηνωμένες Πολιτείες με τα πόδια είναι μια απαράμιλλη εμπειρία και είμαι ενθουσιασμένος που οι Υποστηρικτές του Sports συνθέτουν έναν διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο για να το κάνεις με τους φίλους σου».

Αθλητισμός ΚΑΙ (www.SportsETA.org) η μη κερδοσκοπική εμπορική ένωση για τη βιομηχανία αθλητικού τουρισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα χρησιμεύσει ως εταίρος για το Great American 5000. Το Sports ETA λειτουργεί ως πηγή για αθλητικές επιτροπές και συνεργάτες του κλάδου και θα βοηθήσει στη στρατολόγηση αθλητικών επιτροπών και προορισμών κατά μήκος της διαδρομής να λάβει μέρος στην εικονική εκδήλωση και να προσθέσει στην εμπειρία των συμμετεχόντων.

«Στην Sports ETA, πιστεύουμε ότι τα αθλητικά γεγονότα έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν την κοινωνία προς το καλύτερο, και σίγουρα αυτός είναι ο στόχος του Great American 5000», δήλωσε ο Alan R. Kidd, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sports ETA. «Αν και οι κατευθυντήριες γραμμές για τη δημόσια υγεία σημαίνουν ότι δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε για αυτοπροσώπως αθλητικές εκδηλώσεις, μπορούμε να βρούμε δημιουργικούς τρόπους για να συμμετέχουμε μαζί, ακόμη και από απόσταση. Σε συνεργασία με τους Sports Backers, ελπίζουμε να δείξουμε ότι η βιομηχανία αθλητικού τουρισμού επηρεάζει θετικά τις κοινότητες και ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να επαναφέρουμε με ασφάλεια τον αθλητισμό στη ζωή μας.»

Εκτός από το leaderboard σε πραγματικό χρόνο που είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια του Great American 5000, οι ομάδες θα λάβουν φωτογραφίες, πληροφορίες και διασκεδαστικά στοιχεία σχετικά με τους προορισμούς που επισκέφθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδρομής, επιτρέποντάς τους να γνωρίσουν ουσιαστικά τον πλούσιο συνδυασμό ιστορίας, γεωγραφίας και πολιτισμού. έχει εμπειρία σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι πλήρεις λεπτομέρειες της εκδήλωσης και οι εγγραφές είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή στη διεύθυνση www.GreatAmerican5000.org.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar