Ξεπερνώντας τον Εθισμό στο Αϊντάχο | Κατάχρηση ουσιών στο Αϊντάχο

0
Ξεπερνώντας τον Εθισμό στο Αϊντάχο |  Κατάχρηση ουσιών στο Αϊντάχο

Ας υποθέσουμε ότι εσείς ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο αναζητάτε επαγγελματική βοήθεια για να ξεπεράσετε τον εθισμό στο Αϊντάχο. Σε αυτήν την περίπτωση, πολλά προγράμματα θεραπείας εθισμού είναι διαθέσιμα για να βοηθήσουν στις περίπλοκες προκλήσεις της απόκτησης νηφάλιος.

Είτε ξεπερνάτε τον εθισμό στη μεθαμφεταμίνη, είτε τον εθισμό στα οπιοειδή είτε τον εθισμό στο αλκοόλ, θα πρέπει να περιμένετε θεραπεία που να επηρεάζει θετικά την ψυχολογική και σωματική υγεία. Με την επιδημία οπιοειδών, η κυβέρνηση και οι ιδιωτικοί οργανισμοί αναζητούν πάντα τρόπους να βοηθήσουν τους ανθρώπους που παλεύουν με τον εθισμό συνεχώς. Καλέστε το 208.486.0130 για να μιλήσετε με κάποιον από την έμπειρη ομάδα του Northpoint Recovery σχετικά με τα προγράμματα θεραπείας εθισμού στο Αϊντάχο.

Πώς να ξεκινήσετε να ξεπερνάτε τον εθισμό

Ίσως εσείς ή το αγαπημένο σας πρόσωπο προσπαθήσατε να σταματήσετε να πίνετε ή να κάνετε ναρκωτικά, για να υποτροπιάσετε μέσα σε λίγες μέρες. Αυτό απεικονίζει το πρώτο μέρος της υπέρβασης του εθισμού: την ανάγκη να λάβετε βοήθεια. Μία από τις πρώτες προκλήσεις είναι η αναζήτηση βοήθειας επειδή είναι μια παραδοχή ότι ο εθισμός ελέγχει μια ζωή που χρειάζεται σωτηρία.

Προγράμματα απεξάρτησης στο Αϊντάχο έχουν αναπτυχθεί εδώ και πολλές δεκαετίες για να διασφαλίσουν ότι λαμβάνετε τη βοήθεια που χρειάζεστε, είτε αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το ποτό και τον εθισμό είτε ένα πρόβλημα με άλλη ουσία. Κάθε μέρα στην απεξάρτηση στο Northpoint Recovery, συνεργάζεστε με έναν θεραπευτή και συμμετέχετε σε διάφορες θεραπείες. Εκπαιδεύεστε για το τι είναι ο εθισμός και πώς σχετίζεται με εσάς. Αυτή η κατανόηση σας βοηθά να ξεπεράσετε τον εθισμό στη μεθαμφεταμίνη, τα οπιοειδή ή το αλκοόλ — αντί να σας ελέγχει ο εθισμός.

Δεν είναι ακόμα εύκολο, αλλά οι διάφορες παρεμβάσεις θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τον εθισμό σας. Μπορεί ακόμη και να διαπιστώσετε ότι είστε α διπλή διάγνωση περίπτωση με εθισμό που συνυπάρχει με κλινική διαταραχή της διάθεσης.

Άλλες προσπάθειες στο μονοπάτι προς τη νηφαλιότητα

Όταν τα οπιούχα χορηγούνται σωστά, μπορούν να ωφελήσουν τη διαχείριση του πόνου. Εναπόκειται στους γιατρούς να δώσουν προσοχή στον τρόπο χορήγησης συνταγογραφούμενα παυσίπονα και αν οι ασθενείς τους αναπτύσσουν ή όχι εθιστικές συμπεριφορές. Το Northpoint Recovery προσφέρει προγράμματα θεραπείας εθισμού σε διάφορα μέρη, όπως το Boise, το Idaho και το Edmonds, στην Ουάσιγκτον. Αποκατάσταση εσωτερικού νοσοκομείου Northpoint στο Evergreen State έχει σχεδόν 50 κλίνες. Σε σύγκριση, Ανάκτηση Ashwood προσφέρει υπηρεσίες εξωτερικών ασθενών. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες πρέπει να αναζητήσουν βοήθεια και να εγγραφούν σε αυτές πριν ξεκινήσει η θεραπεία.

Το SOBER Club

Ένας πρώην φοιτητής του Boise State, ο Lucas Donaldson, εξέτισε ποινή πενταετούς ποινής για τη συμμετοχή του στη διακίνηση και την κατασκευή ναρκωτικών. Όταν ολοκλήρωσε το χρόνο του, επέστρεψε στο πανεπιστήμιο και δημιούργησε μια φοιτητική οργάνωση. Η λέσχη SOBER σχεδιάστηκε για να βοηθά ανθρώπους που αγωνίζονται να λάβουν επαγγελματική βοήθεια. Η καταπολέμηση του εθισμού σε ένα περιβάλλον πανεπιστημιούπολης έχει δει τις προκλήσεις της. Ο Donaldson έχει αποφοιτήσει από το Boise State, αλλά ο σύλλογος SOBER εξακολουθεί να είναι ενεργός.

Αστυνομία με Naloxone

Το αστυνομικό τμήμα Meridian είπε ότι θέλουν Naloxone στα αυτοκίνητά τους επειδή αντιμετωπίζουν υπερβολικές δόσεις καθημερινά. Όταν κάποιος αποκοπεί από τη συνταγή του, μπορεί να το αναζητήσει στους δρόμους. Αν καταφέρουν να το βρουν, θα είναι ακριβό. Ηρωίνη είναι φθηνό και εύκολο να το βρεις. Προσφέρει πιο έντονο υψηλό από την αρχική τους συνταγή. Η ναλοξόνη μπορεί να σώσει τις ζωές ανθρώπων που κάνουν υπερβολική δόση ηρωίνης και επίσης προστατεύει τις αρχές επιβολής του νόμου που μπορεί να έρθουν σε επαφή με ναρκωτικά όπως το Fentanyl.

Γιατί η διατήρηση της νηφαλιότητας είναι ζωτικής σημασίας

Καθώς περνάς αποτοξίνωση και αποκατάσταση, μπορεί να έχετε πολλή υποστήριξη. Όλα αυτά είναι υπέροχα και όντως βοηθούν να τροφοδοτήσουν τη φωτιά της απόλυτης επιθυμίας σας να παραμείνετε καθαροί. Ωστόσο, θα υπάρξουν στιγμές που δεν αισθάνεται τόσο λαμπερό. Μπορεί να αισθάνεστε μόνοι και μπορεί να προκληθούν σκανδάλες. Μένοντας νηφάλιος και μακριά από ουσίες όπως οξυκωδόνη ή μεθ είναι εξίσου σημαντικό με το να είσαι νηφάλιος.

Μόλις νοσηλευτεί εθισμός η θεραπεία έχει ολοκληρωθεί, μπορείτε να πάτε σε ένα πρόγραμμα εξωτερικών ασθενών ως υποχώρηση. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη. Ακόμα κι αν έχεις υποστηρικτικό οικογένειαμπορεί να μην καταλαβαίνουν τι περνάτε.

Βρείτε θεραπεία εξάρτησης στο Αϊντάχο στο Northpoint Recovery

Στο Βόρειο σημείο Ανάρρωση, έχουμε δεσμευτεί να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τον εθισμό. Επικοινωνήστε με την Northpoint Recovery σήμερα στο 208.486.0130 για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα διάφορα κέντρα θεραπείας εθισμού μας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar