Νέα μελέτη διαπιστώνει ότι οι δρομείς στις ΗΠΑ γίνονται πιο αργοί – Newswire

3
Νέα μελέτη διαπιστώνει ότι οι δρομείς στις ΗΠΑ γίνονται πιο αργοί – Newswire

Νέα μελέτη διαπιστώνει ότι οι δρομείς στις ΗΠΑ γίνονται πιο αργοί

ΕΝΑ νέα μελέτη από το RunRepeat, αναλύοντας 19,6 εκατομμύρια αποτελέσματα από περισσότερους από 16 χιλιάδες μαραθωνίους, διαπιστώθηκε ότι οι μαραθωνοδρόμοι σε όλο τον κόσμο, και ειδικά στις ΗΠΑ, γίνονται πιο αργοί. Η μελέτη διαπίστωσε ότι το 1986 ο μέσος χρόνος τερματισμού ήταν 3:52:35 και σήμερα είναι 4:32:49, μια επιβράδυνση πάνω από 40 λεπτά.

Η μελέτη εξέτασε επίσης το ταχύτερες και πιο αργές καταστάσεις. Η ταχύτερη πολιτεία στις ΗΠΑ είναι η Μασαχουσέτη, τερματίζοντας τον μαραθώνιο σε μέσο χρόνο 4 ώρες 4 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα. Η πολιτεία της Ουάσιγκτον ήταν η δεύτερη ταχύτερη πολιτεία και η Ιντιάνα ήρθε στην τρίτη. Η πιο αργή πολιτεία στις ΗΠΑ είναι η Χαβάη, με μέσο χρόνο τερματισμού 6 ώρες 16 λεπτά.

Η μελέτη διαπιστώνει ότι η μείωση των μελισσών μπορεί να υποδηλώνει μαζική εξαφάνιση

Μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Οττάβα διαπίστωσε ότι οι βομβίνοι βρίσκονται σε απότομη πτώση σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική λόγω των θερμότερων και συχνότερων ακραίων θερμοκρασιών. Ο κηδεμόνας.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι η πιθανότητα επιβίωσης ενός πληθυσμού μελισσών σε οποιοδήποτε μέρος έχει μειωθεί κατά 30% κατά τη διάρκεια μιας ανθρώπινης γενιάς. Οι ερευνητές της μελέτης λένε ότι τα ποσοστά μείωσης είναι «συνεπή με μια μαζική εξαφάνιση».

Η πόλη του Νιου Τζέρσεϊ κλείνει τον δρόμο για να βοηθήσει στη μετανάστευση σαλαμάνδρων

Το East Brunswick του New Jersey λαμβάνει μέτρα για να εξασφαλίσει ότι οι σαλαμάνδρες μπορούν να μεταναστεύσουν με ασφάλεια. Στα τέλη του χειμώνα και στις αρχές της άνοιξης, η πόλη κλείνει κατά διαστήματα την Beekman Road μεταξύ 6 μ.μ. και 6 π.μ. για τις σαλαμάνδρες, τους δεντροβάτραχους και άλλα αμφίβια, ώστε να μπορούν να φτάσουν στις εαρινή πισίνα απέναντι από το δρόμο για αναπαραγωγή.

«Είμαι σίγουρος ότι το East Brunswick είναι μοναδικό στις προσπάθειες προστασίας μας στην πολιτεία», είπε ο κάτοικος του East Brunswick, David Moskowitz. patch.com. «Όταν βρήκαμε σφαγμένα αμφίβια μια ωμή νύχτα πριν από 12 χρόνια, ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι και πείσαμε τον δήμαρχο να μας επιτρέψει να κλείσουμε τον δρόμο».

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar