Θεραπεία με ναλτρεξόνη για τον εθισμό | Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται η ναλτρεξόνη

0
Θεραπεία με ναλτρεξόνη για τον εθισμό |  Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται η ναλτρεξόνη

Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται η ναλτρεξόνη; Η ναλτρεξόνη είναι ένα φάρμακο που βοηθά τους ανθρώπους να σταματήσουν να παίρνουν οπιοειδή ή να πίνουν αλκοόλ. Καλέστε το 208.486.0130 για να μιλήσετε με κάποιον από την έμπειρη ομάδα του Northpoint Recovery σχετικά με την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά και την αποτοξίνωση, η οποία περιλαμβάνει θεραπεία με ναλτρεξόνη για τον εθισμό. Μάθετε πώς λειτουργεί η θεραπεία με ναλτρεξόνη και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε εσάς ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να ξεπεράσετε τον εθισμό.
Πώς λειτουργεί η θεραπεία με ναλτρεξόνη;
Η ναλτρεξόνη θα θεραπεύσει όλους τους τύπους εθισμών στα οπιοειδή. Αυτό περιλαμβάνει παράνομα ναρκωτικά όπως η ηρωίνη ή φαιντανύλη, καθώς και συνταγογραφούμενα φάρμακα όπως το OxyContin, το Vicodin, η κωδεΐνη και η μορφίνη. Μπλοκάρει επίσης τις επιδράσεις του αλκοόλ. Ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδίου θεραπείας εθισμού για πλήρη αποτελεσματικότητα.

Η χρήση ναλτρεξόνης σε άτομα που αγωνίζονται με εθισμό στα οπιοειδή και τα οπιοειδή είναι ιδιαίτερα ευεργετική λόγω των επιδράσεών της στον αποκλεισμό των οπιοειδών. Οι γιατροί χρησιμοποιούν επίσης ναλτρεξόνη στην ανάρρωση αλκοολικών, καθώς βοηθά στη μείωση της επιθυμίας και της λαχτάρας για κατανάλωση αλκοόλ.
Πώς να πάρετε τη ναλτρεξόνη
Η ναλτρεξόνη διατίθεται με τρεις διαφορετικές μεθόδους διανομής ή τρόπους λήψης του φαρμάκου:
Χάπια (από το στόμα)
Ενεση
Εμφυτεύω

Όπως και ο έλεγχος των γεννήσεων, η ναλτρεξόνη είναι αποτελεσματική μόνο εφόσον διατηρείτε συνεχή παροχή στο σώμα σας. Όταν αφαιρείτε τη ναλτρεξόνη από την εξίσωση και δεν έχετε τις κατάλληλες δεξιότητες αντιμετώπισης για να χειριστείτε τη ζωή, οι πιθανότητες υποτροπής είναι μεγάλες.
Πόσο καιρό η ναλτρεξόνη μπλοκάρει τα οπιοειδή
Η ναλτρεξόνη μπλοκάρει τα οπιοειδή για περίπου 24 ώρες. Το Vivitrol είναι ένα ενέσιμο αργής αποδέσμευσης που διαρκεί ένα μήνα. Όταν παίρνετε τη μορφή χαπιού του φαρμάκου, θα πρέπει να λαμβάνεται μία φορά την ημέρα. Είναι στα ούρα για έως και έξι ώρες. Βρίσκεται στο αίμα και στο σάλιο για έως και 24 ώρες.
Ο καλύτερος τρόπος χρήσης της ναλτρεξόνης για την αποκατάσταση του εθισμού
Η ναλτρεξόνη συνιστάται συχνά να χρησιμοποιείται για τρεις μήνες για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αναρρώσουν από τον εθισμό στο αλκοόλ. Συνήθως, μόλις ο γιατρός σας συνταγογραφήσει ναλτρεξόνη, θα πρέπει να παρακολουθήσετε κάποια μορφή θεραπείας ή θεραπείας εθισμού.

Υπάρχουν μερικές χρήσιμες επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενώ βρίσκεστε σε ενεργή θεραπεία υποβοηθούμενη από φάρμακα. Ως μέρος του συνολικού σχεδίου θεραπείας, η συμπεριφορική θεραπεία θα πρέπει να ενσωματωθεί. Τόσο η συμπεριφορική θεραπεία όσο και η συμβουλευτική για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ πραγματοποιούνται κατ‘ ιδίαν με έναν θεραπευτή. Ορισμένοι σύμβουλοι περιλαμβάνουν τη χρήση ομαδικής θεραπείας, αλλά η συμβουλευτική συνεπάγεται κυρίως μια μοναδική εμπειρία. Όταν συνδυάζετε την ατομική θεραπεία με τη μείωση της λαχτάρας που παρέχεται από τη χρήση ναλτρεξόνης, καταλήγετε σε ένα χρήσιμο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπείας.
Μπορείτε να κάνετε υπερβολική δόση ναλτρεξόνης;
Η απάντηση σε αυτό είναι και ναι και όχι. Δεν θα κάνετε υπερβολική δόση από τη λήψη ναλτρεξόνης, αλλά υπάρχει κίνδυνος υπερβολικής δόσης οπιοειδών ή αλκοόλ. Είναι πιθανή η δηλητηρίαση από αλκοόλ και η υπερβολική δόση οπιοειδών. Εάν μπορούσατε να αισθανθείτε τις επιπτώσεις των οπιοειδών ή του αλκοόλ, θα είχατε έναν καλό μετρητή για το πότε θα έπρεπε να σταματήσετε να παίρνετε περισσότερα.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ναλτρεξόνης και άλλων φαρμάκων όπως η ναλοξόνη;
Η ναλτρεξόνη και η ναλοξόνη μπορεί να ακούγονται σαν παρόμοια φάρμακα, αλλά στην πραγματικότητα χρησιμοποιούνται σε πολύ διαφορετικές περιπτώσεις. Η ναλτρεξόνη χρησιμοποιείται για να βοηθήσει εξαρτημένους και αλκοολικούς στην ανάρρωση που προσπαθούν να αποφύγουν τη χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ. Η ναλοξόνη είναι ένα φάρμακο που μειώνει τις επιπτώσεις μιας υπερβολικής δόσης οπιοειδών ή οπιούχων.

Κατά τη σύγκριση της ναλτρεξόνης με το Suboxone, υπάρχουν μερικές διακριτές διαφορές. Η βουπρενορφίνη στο φάρμακο είναι οπιούχο αλλά προσφέρει πολύ περιορισμένη δράση. Έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τα τρομερά συμπτώματα στέρησης που συνοδεύουν την ηρωίνη. Η ναλτρεξόνη διαφέρει επειδή δεν είναι οπιοειδές. Είναι μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση για την εξάλειψη των ναρκωτικών όπως η ηρωίνη από τη μεθαδόνη. Το τελευταίο δεν χορηγείται μόνος του, επομένως ένας ασθενής θα πρέπει να πηγαίνει σε μια κλινική καθημερινά εάν δεν κάνει αποτοξίνωση σε κλινική θεραπείας εσωτερικών ασθενών.
Βρείτε τη θεραπεία ναλτρεξόνης στο Αϊντάχο στο Northpoint Recovery
Είτε ψάχνετε για ένα πρόγραμμα ενδονοσοκομειακής περίθαλψης είτε για θεραπεία εθισμού που επιτρέπει σε εσάς ή το αγαπημένο σας πρόσωπο να επιστρέψετε στο σπίτι στο τέλος της ημέρας, να ξέρετε ότι η ναλτρεξόνη μπορεί να είναι μέρος της ανάρρωσής σας εάν χρειαστεί. Επικοινωνήστε με το Northpoint Recovery σήμερα στο 208.486.0130 για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη θεραπεία εθισμού με ναλοξόνη.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar